Mreža žena MUP RS-RS WPON

Promovisanje i primjena načela rodne ravnopravnosti, strateški pristup prijemu žena u policiji, pitanje obrazovanja, obuke, razvoja karijere i promocije rezultata rada pripadnica MUP RS.

WPON vjeruje u pozitivan uticaj žena u policiji

Nacionalna udruženja žena u policiji sarađuju kroz WPON kako bi poboljšala status žena u policijskim službama i povećala nivo sigurnosti žena u regiji.

Projekat "Nasilje u porodici – Edukacija policijskih službenika rukovodilaca"

Projekat je realizovan u vremenskom periodu od 01. juna 2017. godine do 30. novembra 2017. godine za policijske službenike svih Policijskih uprava na teritoriji MUP RS
Jačanje kapaciteta policije za sprečavanje seksualnog uznemiravanja

Jačanje kapaciteta policije za sprečavanje seksualnog uznemiravanja

Dana 14.6.2022. godine u hotelu „Atlantis“ u Prijedoru u organizaciji Udruženja „Mreža žena MUP RS - RS WPON“ održana je edukacija za policijske službenike Policijskih uprava Prijedor i Banja Luka na temu „Jačanje kapaciteta policije za sprečavanje seksualnog...

Podržite naš rad!

Vaša donacija pomoći će da bolje promovišemo i primijenimo principe rodne ravnopravnosti i demokratičnosti u obavljanju policijskih poslova u policijskim službama.

Zašto nam je potreban WPON?

National women police personnel associations collaborating through WPON to improve the status of women in police services and ensure security for women in the region.

%

Procenat žena u policiji